Verzend,- en leveringsbeleid

Levertijd

Wij verzenden onze producten uit ons eigen magazijn in Nederland. De gemiddelde levering van uw pakket bedraagt 1 a 2 werkdagen. U ontvangt uw traceergegevens wanneer uw pakket is aangemaakt en het magazijn verlaat.

Verzendmethode

Onze producten worden standaard verzonden middels PostNL naar klanten in Nederland en België. Aangezien PostNL de betrouwbaarste partij is in onze ervaring hebben wij ervoor gekozen om de bezorging via deze partij te laten verlopen. Wanneer de klant ervoor kiest om het product bij een afhaalpunt te laten bezorgen dan zal dit ook een PostNL afhaalpunt zijn. In uitzonderlijke gevallen of bij aanvraag van de klant kan er worden gekozen voor een andere bezorgdienst. De klant zal hiervan op de hoogte worden gebracht.

Naar andere landen behalve Nederland en België wordt er gekozen voor een andere partij. Dit is afhankelijk van het land waar het product naar wordt verzonden. Dit zijn partijen zoals PostNL, Budbee, GLS, DHL, DPD, FedEx of andere. De klant zal hierover worden geïnformeerd.

verzendkosten

Boven de €29,- bestelwaarde zijn de verzendkosten gratis voor klanten uit Nederland en België. 

Onder de €29,- euro bestelwaarde zijn de verzendkosten €4,95.

Voor andere landen binnen Europa geldt:
Voor een bestelwaarde onder de €50,- zijn de verzendkosten €12,-
Voor een bestelwaarde boven de €50,- zijn de verzendkosten €8,-

Voor andere landen in de wereld geldt:
Voor een bestelwaarde onder de €50,- zijn de verzendkosten €19,95
Voor een bestelwaarde boven de €50,- zijn de verzendkosten €14,99