Garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Uw retourlabel zal door ons worden verzorgd voor een gereduceerde prijs na aanmelding van uw retour. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Retour@lifetec-premium.nl zodat u van ons een retourlabel kunt krijgen voor een gereduceerde prijs t.o.v. de standaard verzendkosten.

Print tevens ook het "modelformulier voor herroeping" uit, vul deze in en voeg deze toe aan de retourzending zodat wij weten van wie de retour afkomstig is. Dit modelformulier is onderin te vinden.

Mocht uw pakket retour komen omdat het niet is opgehaald van het PostNL afhaalpunt dan zullen wij de retour verwerken excl. de retourkosten zoals hierboven beschreven.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

 Garantie

 1. De ondernemer staat ervoor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
 2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grond van de overeenkomst tegenover de ondernemer kan doen gelden.
 3. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten bij ontvangst dienen binnen 4 weken na levering aan de ondernemer schriftelijk te worden gemeld. Terugzending van de producten dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwstaat verkerend.
 4. De garantietermijn van de ondernemer is 6 maanden. U heeft de mogelijkheid om uw garantieperiode te verlengen naar 2 jaar door uw garantie te activeren via dit formulier. Deze 2 jaar is geldig op vervorming en abnormale defecten zoals scheurvorming die de functie van de vulling verminderen in deze periode. Normale slijtage en degradatie valt niet onder de 2 jaar garantie en hierop geldt de normale garantieperiode van 6 maanden. Na activering van de extra garantie periode zult u ook worden opgenomen in ons klantenbestand waarna wij u kunnen benaderen via de mail voor contact, informatie of promotiedoeleinden. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.
 5. De garantie geldt niet op onderstaande:
 • De consument de geleverde producten zelf heeft gerepareerd en/of bewerkt of door derden heeft laten repareren en/of bewerken;
 • De geleverde producten aan abnormale omstandigheden zijn blootgesteld of anderszins onzorgvuldig worden behandeld of in strijd zijn met de aanwijzingen van de ondernemer en/of op de verpakking behandeld zijn. Wanneer de schade is ontstaan door de consument. Bijvoorbeeld wanneer de consument slaapt met oorbellen waarna deze blijven hangen aan de kussenhoes of aan het kussen;
 • De hardheid of zachtheid van het product. De reden hiervoor is omdat dit erg gerelateerd is aan de mate van gebruik van het kussen, het gewicht van de persoon en mate van transpiratie van de persoon;
 • De ondeugdelijkheid geheel of gedeeltelijk het gevolg is van voorschriften die de overheid heeft gesteld of zal stellen ten aanzien van de aard of de kwaliteit van de toegepaste materialen;
 • Normale slijtage op de kussenhoezen ten gevolge van het dagelijks gebruik en wekelijks wassen in de wasmachine volgens de voorschriften van het waslabel;
 • De ondernemer is echter te nimmer verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de consument, noch voor eventuele adviezen ten aanzien van het gebruik of de toepassing van de producten bij aankoop of na verloop van tijd.

 

Identiteit ondernemer

Lifetec Premium - Onderdeel van LITEC International

Adres:
Landlustweg 18,
2401LR, Alphen aan den Rijn

E-mailadres: 
Contact@lifetec-premium.nl

Tel:
+31627341138

KvK-nummer:
71714413

BTW nummers: 
NL002226366B69
BE0750629748
DE332450332

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 • Aan:

Lifetec Premium - Onderdeel van LITEC International

Landlustweg 18,
2401LR, Alphen aan den Rijn

E-mailadres: Retour@lifetec-premium.nl

Tel: +31627341138

KvK-nummer: 71714413

BTW nummers: 
NL002226366B69
BE0750629748
DE332450332

 

 • Benaming van de/het geleverde producten/product:

 

 • Besteld op (dd-mm-jjjj):

 

 • Bestelnummer:

 

 • Reden (indien u deze wilt geven):

 

 • Naam consument:

 

 • Adres consument

 

 • IBAN Rekeningnummer

 

 • Datum van herroeping